Vuonna 2009 perustettu kompressiotuotteiden valmistaja Zeropoint on tehnyt alusta alkaen vahvasti yhteistyötä eri vaikuttajien kanssa.  Verenkiertoa edistäviä ja lihasten hapensaantia parantavia vaatteita valmistavalle yhtiölle vaikuttajamarkkinointi on ollut tapa elää mukana urheilumarkkinan murroksessa ja olla läsnä digitaalisessa maailmassa.

”Meillä oli reilun vuoden vähän hiljaisempaa vaikuttajamarkkinoinnin puolella, mutta nyt se on taas vahvasti mukana markkinointistrategiassa”, alustaa yhtiön toimitusjohtaja Jaakko Hintikka.

Yhteistyön oltava luonnollista

Zeropoint antaa tuotteitaan testattaviksi sellaisille vaikuttajille, joiden kanssa uskoo hyvän yhteistyön olevan mahdollista.

”Meidän tapa toimia on löytää sellaiset vaikuttajat, jotka pitävät tuotteista ja ajattelevat kanssamme samalla tavalla”, kertoo Hintikka.

Vasta, kun vaikuttaja itse toteaa tuotteiden olevan sopivia ja miellyttäviä, aletaan keskustella mahdollisesta yhteistyön rakentamisesta. Se voi olla hyvinkin moninaista, mutta usein yhteistyön näkyvin osa löytyy verkosta.

”Olemme tehneet vaikuttajien kanssa sosiaalisen median sisältäöyhteistyötä, pieniä videosarjoja ja rakennettu yhdessä tarinaa”, lisää Hintikka.

Sisältö on tärkeää

Zeropoint on muun muassa tuottanut Janni Hussin kanssa palautumiskoulua. Yhteistyö vaikuttajien kanssa onkin yksi luontevimmista tavoista saada sisältöä omiin kanaviin.

”Sisältöä tarvitaan koko ajan. Se on myös meille yksi haasteista, mistä saadaan tarpeeksi riittävän hyvää materiaalia”, tiivistää Hintikka sisältömarkkinoinnin suurimman haasteen.

”Meiltä on tulossa yksi merkittävän yhteistyön julkistus lähiaikoin. Olemme todella innoissamme”, vinkkaa Hintikka kysyttäessä heidän seuraavasta vaikuttajamarkkinoinnin tempauksesta.